Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Τίτλοι τέλους και ποινές καταπέλτες για τους βιαστές της Πάχνας

Λεμεσός: Τίτλοι τέλους και ποινές καταπέλτες για τους βιαστές της Πάχνας

Τίτλοι τέλους για την πολύκροτη υπόθεση στην οποία μέλη της ίδιας οικογένειας είχαν συλληφθεί μετά από καταγγελίες από συγγενικά τους πρόσωπα πως έπεσαν θύματα βιασμού και άσεμνων επιθέσεων όταν ήταν ακόμα ανήλικα.
 
Σήμερα το Κακουργιοδικείο, που καθ` όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας συνεδρίαζε κεκλεισμένων των θυρών, επέβαλε ποινές φυλάκισης 18χρόνων στον 65χρονο πατέρα και 8 χρόνων στον γιο του που τους έκρινε ένοχους σε μεγάλο αριθμό κατηγοριών που αφορούν σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού μεταξύ των ετών 1992 και 2009. 
 
Οι κατηγορίες που αντιμετώπισαν οι δύο αφορούσαν άσεμνες επιθέσεις εναντίον ανήλικων συγγενικών προσώπων, ενώ και οι δυο κρίθηκαν ένοχοι ότι σε μια περίπτωση βίασαν, ο καθένας ξεχωριστά, κορίτσι ηλικίας κάτω των 13 ετών. Ακόμη, ο 65χρονος κρίθηκε ένοχος ότι ασέλγησε και είχε δια βίας συνουσία με δυο νεαρούς ενήλικες άνδρες. 
 
Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του 65χρονου, που είχε επίσης συλληφθεί τότε, αθωώθηκε στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και που αφορούσαν την παράλειψη να πράξει κάτι έτσι ώστε να αποτρέψει τη διάπραξη των αδικημάτων από τον σύζυγο και τον μεγάλο της γιο. 
 

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ