Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Τσαντάκιδες στο κέντρο της πόλης

Λεμεσός: Τσαντάκιδες στο κέντρο της πόλης

55χρονη γυναίκα θύμα τσαντάκια γύρω στις 8 χθες βράδυ στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λεμεσού. Η γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος όταν ο νεαρός που επέβαινε μοτοποδηλάτου της τράβηξε την τσάντα κι εκείνη αντιστάθηκε ενώ έπεσε στην άσφαλτο. Από την πτώση της τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ ο δράστης εγκατέλειψε άπρακτος την σκηνή.

 Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, έγινε συρραφή στα τραύματά της και κρατήθηκε για παρακολούθηση. Ο δράστης περιγράφεται από την παραπονούμενη ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ενώ σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να είναι αλλοδαπός.  

Παράλληλα, η αστυνομία Λεμεσού προχώρησε σε σύλληψη 2 γυναικών από τη Βουλγαρία ηλικίας 19 και 23 χρόνων,  σε σχέση με κλοπή πορτοφολιού.

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 3.30 το απόγευμα όταν ο υπεύθυνος ελέγχου του Δήμου Λεμεσού παρατήρησε πως οι δύο γυναίκες πέταξαν άδειο πορτοφόλι σε κάλαθο απορριμμάτων. Τις ανέκοψε για έλεγχο και στην κατοχή τους βρήκε 325 ευρώ.

Ενημέρωσε την Αστυνομία κι οι γυναίκες παραδόθηκαν κι ανακρινόμενες παραδέχτηκαν πως τα χρήματα βρισκόταν στο πορτοφόλι που προηγουμένως είχαν αποσπάσει από τσάντα ρωσίδας επισκέπτριας. Και οι δύο συνελήφθησαν και αργότερα σήμερα θα οδηγηθούν στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.  

Πηγή: ΡΕΠΟΡΤΕΡ