Αρχική Τελευταία Νέα Λόφου: Επιτέθηκαν στον φρουρό ασφαλείας και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι

Λόφου: Επιτέθηκαν στον φρουρό ασφαλείας και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι

Ένα δυσάρεστο γεγονός αμαύρωσε τη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο χωριό Λόφου της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας στις 11:30, τρία άγνωστα πρόσωπα επιχείρησαν να μπουν στον χώρο της εκδήλωσης όταν ο 36χρονος φρουρός ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας που βρισκόταν στον χώρο για έλεγχο, τους ζήτησε τα εισιτήρια τους.

Οι άγνωστοι αντέδρασαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να το χτυπάνε σε διάφορα σημεία του σώματος του ενώ ένας εκ των τριών δραστών ανέσυρε μαχαίρι και τραυμάτισε τον φρουρό στο μέτωπο. Στο σημείο υπήρχαν κι άλλα άτομα, τα οποία επενέβησαν και γλίτωσαν τον 36χρονο Λιβανέζο, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά οι τρεις δράστες πρόλαβαν και εγκατέλειψαν τη σκηνή. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα, εκδορές και θλαστικό τραύμα στο μέτωπο από αιχμηρό αντικείμενο.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητεί τρία πρόσωπα ηλικίας από 25 – 28 χρόνων, γεροδεμένα, ύψους περίπου 1.80 cm, με κοντά μαλλιά. Σύμφωνα με τις περιγραφές ο νεαρός που ανέσυρε μαχαίρι έχει τατουάζ στα χέρια.

Πηγή: CYprusTimes