Αρχική Εκδηλώσεις Μήνας Όπερας στο Ριάλτο, με την Παράσταση «Tannhauser» του Richard Wagner τελειώνει...

Μήνας Όπερας στο Ριάλτο, με την Παράσταση «Tannhauser» του Richard Wagner τελειώνει ο Οκτώβριος

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met:Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις «ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ» και «ΟΘΕΛΛΟΣ» του Βέρντι, παρουσιάζει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, το αριστούργημα του Richard Wagner «Tannhauser». Πρόκειται για όπερα σε τρεις πράξεις του Wagner σε λιμπρέτο του ίδιου, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Βασιλικό Θέατρο Δρέσδης στις 21 Οκτωβρίου του 1845.

Ο James Levine διευθύνει το νεανικό αριστούργημα του Wagner, το οποίο ανεβαίνει για πρώτη φορά στη Μet μετά από περισσότερο από μία δεκαετία, ενώ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα “Live in HD” σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κορυφαίος σύγχρονος βαγκνερικός τενόρος Johan Botha ερμηνεύει τον απαιτητικό ρόλο του νεαρού ιππότη που παγιδεύεται ανάμεσα στην αγάπη και το πάθος.

Η σοπράνο Eva-Maria Westbroek υποδύεται την Ελισάβετ, προσθέτοντας άλλη μια βαγκνερική ηρωίδα στο ρεπερτόριό της στη ΜΕΤ, μετά την περίφημη Ζιγκλίντε στο “Δαχτυλίδι” πριν από μερικές σεζόν. Μετά τον πρόσφατο θρίαμβό του στον Πάρσιφαλ, ο βαρύτονος Peter Mattei ερμηνεύει τον Βόλφραμ ενώ η μετζοσοπράνο Michelle DeYoung είναι η θεά του έρωτα, Αφροδίτη.

Διάρκεια: 260΄

• Με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους• Με τη στήριξη του ΑΝΤ1

Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ώρα 18:00Πληροφορίες: 77 77 77 45Είσοδος: € 18 / €13E-ticket: www.rialto.com.cy…