Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ματς θρίλερ με τον Βάλε νικητή, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε την πρόκριση στα...

Ματς θρίλερ με τον Βάλε νικητή, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε την πρόκριση στα πέναλτυ με 5-4

Ματς θρίλερ έγινε στο “Τσίρειο” όπου ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο ισόπλαο 1-1 έτσι στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια της ημίωρης παράτασης κάτι που οδήγησε το παιγνίδι στα πέναλτυ.

Εκεί ο Βάλε άφησε και πάλι την σφραγίδα του αφου κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Αστίθ με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να κερδίζει το παιγνίδι με 5-4 και να παίρνει το πανάκριβο εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου.

Η Λεμεσιανή ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα όμως δεν μπορούσε να αξιοποιήσει αυτής της την υπεροχή. Κάτι που έκανε με φανταστικό κτύπημα πέναλτυ του Ντα Σίλβα στο 45′ ο οποίος έκανε το 1-0.

Εκεί όμως που όλοι ανέμεναν να πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του Α΄μέρους σε μια γρήγορη φάση ο Εφραίμ βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βάλε και έκανε εύκολα το 1-1.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Στυλιανού, Αγγελή, Φρέιρε, Ελίζιο (63′ Βασιλείου), Σακέτι, Χάμπος (75′ Σλάβτσεφ), Ντα Σίλβα, Πέδρο (84′ Μέζγκα), Παπουλής, Τουράμ

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μιλάνοφ, Αστίθ, Μερκής, Αλεξάνδρου (46′ Καρλάο – 91′ Αντωνιάδης), Μοράις, Αρτυματάς, Στίλιτς (46′ Βινίσιους), Γιαννιώτας, Εφραίμ, Σωτηρίου…