Αρχική Φούρπος Μεγάλη και δίκαιη πρόκριση, η αδικία της πολιτείας, η Λεμεσός για δεύτερη...

Μεγάλη και δίκαιη πρόκριση, η αδικία της πολιτείας, η Λεμεσός για δεύτερη χρονιά σε Ευρωπαικούς ομίλους, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην

Μεγάλη, ιστορική και πάνω απ΄όλα δίκαιη ήταν η πρόκριση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στους ομίλους του Europa League, όπου η Λεμεσιανή ομάδα θα βιώσει την αδικία που οι Λεμεσιανές ομάδες βιώνουν παίζοντας με έδρα τους το ΓΣΠ.

Η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη δικαίωσε χθες βράδυ την ομάδα της πόλης μας στην Νίκαια, η Κυπριακή πολιτεία θα την αδικήσει όμως αναγκάζοντας την όπως και πέρσι την ΑΕΛ, να αγωνιστεί στην προσφυγία του ΓΣΠ, στην προσφυγιά του Στροβόλου και όχι στην Λεμεσό.

Όπως λοιπόν και να έχει, η Λεμεσός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι παρούσα στους ομίλους μιας Ευρωπαικής διοργάνωσης και επιτέλους η Λεμεσός θα πρέπει να ξυπνήσει και ποδοσφαιρικά, να απαιτήσει και να διεκδικήσει όλα αυτά που για χρόνια της κλέβουν και στον τομέα αυτό.

Όσο κι΄αν χάρηκα την πρόκριση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ τόσο μεγάλη είναι η πίκρα μου σκεφτόμενος ότι και τα παιγνίδια που έρχονται θα γίνουν στο ΓΣΠ. Εκεί που θα πάνε τα χρήματα των ξένων επισκεπτών, αρκετά από τα χρήματα που θα έβαζε στις τσέπες του ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, πολλά από τα χρήματα που θα έπαιρνε η Λεμεσός.

Καλή επιτυχία θα ευχηθώ στην Λεμεσιανή ομάδα, σίγουρα η Λεμεσός δεν είναι Τουρκική κι΄αυτό πάει στους οπαδούς της Νίκαιας, η Νίκαια ωστόσο και το λέω κι΄αυτό με μεγάλη μου λύπη, θα είναι σε λίγα χρόνια αν δεν είναι ήδη, μια πόλη μουσουλμανική. Γι΄αυτό περαστικά σας Γάλλοι φίλοι μας.

Τέλος, Δήμε Λεμεσού, καλή γιορτή του κρασιού. Φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει ότι η Λεμεσός δεν έχει ένα γήπεδο κατάλληλο για τα παιγνίδια αυτά. Ένα γήπεδο αντάξιο των Λεμεσιανών ομάδων. Άλλωστε για τον δήμο ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο ίσως να είναι μάλλον ένας ακόμη μπελάς.

Υ.Γ. Όταν λέω Δήμε Λεμεσού δεν εννοώ δήμαρχε, εννοώ και δήμαρχε και δημοτικοί σύμβουλοι και κόμματα που συναποτελούν τις δημοτικές ομάδες. Για όσους δεν γνωρίζουν, στο εξωτερικό οι δήμοι πρωτοστατούν για την κατασκευή των γηπέδων, τρανταχτό παράδειγμα οι δήμοι Μονάχου και Άμστερνταμ που έφτιαξαν τα γήπεδα της Μπάγερν και του Άγιαξ αντίστοιχα.

ο φούρπΟς…