Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Μετά από ένα μήνα επέστρεψε στις νίκες, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε με 4-0...

Μετά από ένα μήνα επέστρεψε στις νίκες, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε με 4-0 την Αγία Νάπα και πλησίασε την τριάδα

Ξέσπασε πάνω στην Αγία Νάπα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα σε αγώνα που έγινε στο Τσίρειο στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής και επέστρεψε στις νίκες σχεδόν μετά από ένα μήνα στο θεσμό του πρωταθλήματος.

H Λεμεσιανή ομάδα εκμεταλλεύτηκε έτσι τις απώλειες της Ομόνοιας αλλά και της Ανόρθωσης κι΄ανέβηκε στη 4η θέση και στο -5 από τη 3η θέση. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Λούκα Στογιάνοβιτςο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Στο 19′ ο Στογιάνοβιτς που έκανε την αγαπημένη του κίνηση σαν κρυφός σέντερ φορ πλάσαρε εύστοχα, νικώντας τον Πρίντιγκαρ και ανοίγοντας το σκορ. Στο 32’ η Λεμεσιανή ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της, με σκόρερ τον Άντον Μάγκλιτσα ο οποίος δέχθηκε ωραία κάθετη πάσα από τον Ελίζιο και πλάσαρε ιδανικάενώ στο 62΄ ο Ζοάο Πέδρο ελίχθηκε από δεξιά κι’ έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τον Στογιάνοβιτς να πλασάρει εύστοχα για δεύτερη φορά, για το 3-0. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έφτασε και σε τέταρτο γκολ στο 72’ όταν ο Πέδρο σέντραρε και ο προωθημένος Αγγελής με ωραία κεφαλιά χρίστηκε και αυτός σκόρερ, για το 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Χάιμε, Ελίζιο (46’Μέζγκα), Πέδρο, Αγγελή, Χάμπος, Στογιάνοβιτς, Σλάβτσεφ (68’Πίττας), Βασιλείου, Άλεξ (81’Γουίλερ), Μάγκλιτσα.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πριντιγκάρ, Λαμπρόπουλος, Μάρκου, Κατσής, Αντωνίου (55’Κίττος), Μαχάττος (77’Σλόι), Λοϊζίδης, Μέρτακκας, Κατσιατής (72’Μουλαζίμης), Ανδρέου, Κριούκοφ….