Αρχική Εκδηλώσεις Μετά το αφιέρωμα στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, το...

Μετά το αφιέρωμα στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, το Θερινό Ριάλτο συνεχίζει τον Ιούλιο με σύγχρονες κα

Συνεργάζεται με το 1ο Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας (FeCHA) και παρουσιάζει τις ταινίες Αργία (Feriado) από το Εκουαδόρ, Χωρίς Όνομα (ΝΝ) από το Περού και Η Σεξουαλική Ζωή των Φυτών (La Vida Sexual De Las Plantas) από την Χιλή.

To αφιέρωμα στον Ισπανόφωνο κινηματογράφο ξεκινά την Τρίτη 19 Ιούλιου, με την ταινία Αργία (Feriado) από το Εκουαδόρ, παραγωγής 2014.

Υπόθεση: Η ταινία διαδραματίζεται στο ταραχώδη Εκουαδόρ του 21ου αιώνα και επικεντρώνεται στον Juan Pablo ένα αγόρι 16 ετών, που ταξιδεύει στο κτήμα της οικογένειας, στο οποίο έχει καταφύγει ο θείος του, ένας τραπεζίτης που εμπλέκεται σε ένα σκάνδαλο διαφθοράς, μαζί με τη γυναίκα και τα έφηβα παιδιά του. Ο Juan Pablo είναι ένας έφηβος επιρρεπής σε ρινορραγίες, αντικοινωνικός και προτιμά να περνά το χρόνο του γράφοντας ποιήματα στο σημειωματάριό του, σε αντίθεση με τα άγρια ξαδέλφια του.

Σκηνοθεσία: Ντιέγκο ΑραούχοΔιάρκεια: 82’

Όλες οι ταινίες θα προβάλλονται με Ελληνικούς και Αγγλικούς υποτίτλουςΧώρος Στάθμευσης ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο)Ώρα Έναρξης: 21.00Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45Εισιτήρια: € 5E-Ticket: www.rialto.com.cy…