Αρχική Λεμέσιος Μετά το ωράριο περιμένω τον ίδιο ζήλο από τους Λεμεσιανούς βουλευτές και...

Μετά το ωράριο περιμένω τον ίδιο ζήλο από τους Λεμεσιανούς βουλευτές και για την αύξηση των εργασιών των καταστημάτων

Παρακολούθησα με ενδιαφέρον τον ζήλο που επέδειξαν κάποιοι συμπολίτες μας βουλευτές, για την επιστροφή του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στην πρότερα εποχή με το πρόσχημα της προστασίας των μικρομεσαίων.

Μπράβο τους που τα κατάφεραν και μπράβο τους που κατάφεραν να συνεργαστούν ανεξαρτήτως κομμάτων προτάσσοντας πρώτιστα το “καλό” της επαρχίας που εκπροσωπούν και η οποία τους έχει εκλέξει στο αξίωμα του βουλευτή.

Οι βουλευτές μας τώρα με τον ίδιο ζήλο θα μπορούσαν να εργαστούν και για την αύξηση των εργασιών των καταστημάτων, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων που “έσωσαν” με το ωράριο, βρίσκοντας και τρόπους διεύρυνσης των εργασιών τους.

Στα πλαίσια αυτά κάτι που θα μπορούσαν να εξετάσουν και να προωθήσουν θα ήταν η πεζοδρόμηση του κύριου εμπορικού δρόμου της πόλης μας έτσι που και με την κατάλληλη τοπιοτέχνηση να καταστεί ένας μοναδικός πόλος έλξης για όλους.

Να τον μετατρέψουν δηλαδή σε ένα ανοικτό mall, ένα ανοικτό εμπορικό κέντρο το οποίο όπως είναι η Ανεξαρτησίας δεν θα είχε να ζηλέψει σε τίποτα από άλλα εμπορικά κέντρα στην Κύπρο. Με πράσινο, χώρο για πεζούς, τόπο για τα παιδιά.

Ορίστε λοιπόν Λεμεσιανοί βουλευτές, πεδίον δόξης λαμπρόν! Καλή δουλειά και καλή επιτυχία!

ο ΛΕΜΕΣ ιος

Υ.Γ. Δείτε σχετικό “ποστάρισμα” δημοτικού συμβούλου χθες στο fb, απ΄όπου και η κεντρική μας φωτογραφία. Πολύ χάρηκα γι΄αυτό!…

image