Αρχική Τελευταία Νέα Μια εντυπωσιακή διοργάνωση απο αποψε στις αποβάθρες τον Ιούλιο, Seanema experience στο...

Μια εντυπωσιακή διοργάνωση απο αποψε στις αποβάθρες τον Ιούλιο, Seanema experience στο 1ο Foundation Film Festival

To Andrey & Julia Dashin’s Foundation σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού διοργανώνει το τριήμερο 8-10 Ιουλίου στην μεγάλη αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού το 1ο Foundation Film Festival.

Στην αποβάθρα θα στηθούν γιγαντοοθώνες και οι τρείς βραδιές έχουν χαρακτηριστεί σαν LA-DEE-DAH Nights όπου θα προβληθούν μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες από το παρελθόν.

Πρόκειται για τρείς ταινίες από τον Ρωσικό, Αγγλικό και Ελληνικό κινηματογράφο τις οποίες οι θεατές θα παρακολουθούν με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή θα παρουσιαστεί η ταινία του Ρωσικού κινηματογράφου “The Cranes are Flying” του 1957 και η οποία θα προβάλλεται με την συνοδεία πιάνου.

Το Σάββατο θα έχουμε την Αγγλική ταινία του 1975 “Monty Python and the Holy Grail” την οποία θα συνοδεύει ποικίλη μουσική από swing, tango bolero, blues και waltz.

Τέλος την Κυριακή θα έχουμε την αυλαία του φεστιβάλ με την Ελληνική ταινία “Ποτέ την Κυριακή” την οποία θα συνοδεύουν οι γλυκιές μελωδίες του Μάνου Χατζηδάκη.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό ενώ θα υπάρχουν σνακ και κοκτέιλ με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για ενίσχυση του Ευαγόρειου κέντρου το οποίο φροντίζει καρκινοπαθείς.

image

 …