Αρχική Τελευταία Νέα Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα γεννήθηκε στη Λεμεσό – Ο στόχος και το...

Μια νέα ποδοσφαιρική ομάδα γεννήθηκε στη Λεμεσό – Ο στόχος και το όραμα της

Η FC International Limassol ιδρύθηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή, Σύμβουλο/Εκπρόσωπο Ποδοσφαιριστών, Τεχνικό Διευθυντή και τώρα Επαγγελματία Προπονητή, Πέτρο Μηνά.

 

sdfsdfgg

Από τις 5 Φεβρουαρίου του 2017 ιδρύθηκε το Σωματείο FC International Limassol από 29 Ιδρυτικά Μέλη, πολλοί από τους οποίους πρόκειται για εξέχουσες προσωπικότητες της Πόλης της Λεμεσού.

Η νέα ομάδα της Λεμεσού αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ της Επαρχίας Λεμεσού και στον πρώτο της αγώνα κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ Πολεμιδιών.

22219949_289119244825910_5495188132100556583_o

Οι βασικότεροι σκοποί ιδρύσεως του Σωματείου είναι:

Η ανάπτυξη και η προαγωγή κάθε μορφής αθλημάτων και αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας, η καλλιέργεια της φιλίας, της συνεργασίας και της συναδέλφωσης μεταξύ όλων των αθλούμενων και των φιλάθλων.

Η δημιουργία αθλητικών Ομάδων, όπως Ποδοσφαίρου, Καλαθόσφαιρας, Χειροσφαίρισης, Πετόσφαιρας, Αντισφαίρισης, Κολύμβησης, Υδατοσφαίρισης και οποιασδήποτε άλλης αθλητικής Ομάδας .

Η προώθηση της αποδοχής της διαφορετικότητας των εθνικοτήτων όλων των αθλητών και εν γένει των ανθρώπων. Η αποδοχή της πολυπολιτισμικότητας και η απόρριψη κάθε μορφής ρατσισμού και ξενοφοβίας στο χώρο του αθλητισμού και εν γένει στην κοινωνία ολόκληρη.

Η ανάδειξη όλων των Ταλέντων και ειδικά των αδικημένων.

Η πρώτη απόφαση του Δ.Σ ήταν η δημιουργία ποδοσφαιρικής ομάδας αντρών, που θα λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα, με απότερο σκοπό να κάνει αισθητή την παρουσία της στο ποδοσφαιρικό χώρο.

Η FC INTERNATIONAL LIMASSOL θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΠΑΑΟΚ της Επαρχίας Λεμεσού. Το πλούσιο ρόστερ της ομάδας που σχεδόν συμπληρώθηκε, αποτελείται από αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαν με επιτυχία τόσο στην Α’ κατηγόρια, όσο και σε μικρότερές, ως επίσης και από νεαρά ανερχόμενα ταλέντα.

Στόχος και όραμα μας είναι να δώσουμε το δικαίωμα και την ευκαιρία σε όλους τους Λεμεσιανούς φιλάθλους, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων αλλά και ηλικίας, καθώς επίσης και σε αλλοδαπούς μόνιμους κατοίκους Λεμεσού, να αγκαλιάσουν και να αγαπήσουν την FC INTERNATIONAL LIMASSOL.

sfgfsd