Αρχική Λεμέσιος Μια πλατεία γλύτωσε για 50 ψήφους

Μια πλατεία γλύτωσε για 50 ψήφους

Οι δημοτικές εκλογές αποτελούν πλέον παρελθόν. Κατά την διάρκεια τους, οι υποψήφιοι φούμισαν την πόλη μας, άλλη την κατηγόρησαν στην προσπάθεια τους να πουν ότι αυτοί θα την κάμουν καλύτερη. Όλα αυτά βεβαίως είναι μέσα στο προεκλογικό παιγνίδι και τα κατάγραψα σαν φυσιολογικά.

Από εκεί και πέρα, ακούστηκαν πολλές ατάκες, πολλές προτάσεις και πολλές αερολογίες. Και πολλές από όλες αυτές, με έκαναν είτε να γελάσω, είτε να διερωτηθώ, είτε και να τρελλαθώ. Και πραγματικά τρελλάθηκα όταν άκουσα υποψήφιο να μιλά για διάλυση μιας πλατείας για να την ξανακάνει δρόμο.

Με όλο λοιπόν τον σεβασμό στον πρώην πλέον υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Αθανασίου, το να λέει ότι θα ανοίξει για να παιρνούν αυτοκίνητα, από την μοναδική ίσως πραγματική πλατεία που υπάρχει στην Λεμεσό, να αναφέρνει ότι με αυτό τον τρόπο θα αναδειχθούν τα προπύλαια του δημοτικού μεγάρου, αυτό είναι όπως λέμε, “να κόψω ή όχι τις φλέβες μου”;

Και για να είμαι ειλικρινής, όταν κατάλαβα πως το εννοούσε, αγχώθηκα. Και για να είμαι ειλικρινής δεν ασχολήθηκα πάρα πολύ με αυτές τις εκλογές, αλλά αναγκάστηκα να τις παρακολουθήσω, μόνο και μόνο, μήπως και έχουμε το αναπάντεχο. Και ευτυχώς το θρίλλερ τέλειωσε αισίως, έστω και με μόλις 50 ψήφους διαφορά. Η πλατεία θέλω να πιστεύω ότι σώθηκε.

ο ΛΕΜΕΣ ιος …