Αρχική Φούρπος Μόνο τα Λεμεσιανά σωματεία είπαν όχι στο κατεστημένο, στο “συνδικάτο” και στο...

Μόνο τα Λεμεσιανά σωματεία είπαν όχι στο κατεστημένο, στο “συνδικάτο” και στο λόμπυ κι΄αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο

Όπως πληροφορήθηκα από χθές, ο κύβος ερίφθει από την ΚΟΠ και το κατεστημένο που την συντηρεί, από το “συνδικάτο” των μικρών αλλά ιδιαιτέρως ισχυρών και βεβαίως από το λόμπυ των Πρωτευουσιάνων, αποφάσισαν την αύξηση των ομάδων από 12 στις 14.

Δεν έχω γράψει το Πρωτευουσιάνοι τυχαία με κεφαλαίο το Π, αυτό το έκανα με πλήρη επίγνωση για το ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσο καλύτερα από τον καθένα και η ΑΕΛ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, είπαν όμως και οι δυο ΟΧΙ.

Γι΄αυτό και το ΟΧΙ των δυο Λεμεσιανών σωματείων, του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΑΕΛ, αποκτά μεγαλύτερη και ιδιαίτερη σημασία και εκφράζει ξεκάθαρα το ταπεραμέντο μιας πόλης και των ανθρώπων της οι οποίοι στέκονται όρθιοι μπροστά σε κάθε τι ας πούμε “παράξενο”.

Η πιο κάτω παράγραφος σίγουρα δεν μας πείθει και δεν πείθει ούτε και το παρδαλό κατσίκι το οποίο όχι απλά γελά με τα όσα γίνονται αλλά από παρδαλό έγινε ξιπετσισμένο κατσίκι για να συμβαδίζει με την γυμνία μας και την ακατανόητη τάση αυτοκαταστροφής μας.

«Τα επιχειρήματα που τέθηκαν για αύξηση των ομάδων, αφορούν κυρίως την ανάγκη των μικρομεσαίων Σωματείων για λιγότερο ανταγωνισμό στην κάτω ζώνη της κατάταξης, ούτως ώστε να μπορέσουν να μειώσουν τους προϋπολογισμούς τους και να τακτοποιήσουν παλαιές οφειλές.»

Μπράβο στην ΑΕΛ και Μπράβο στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ! Μας έχουν κάνει περήφανους!

ο φούρπΟς

 

 …