Αρχική Τελευταία Νέα Νέο κύμα κάυσωνα απο την Κυριακή

Νέο κύμα κάυσωνα απο την Κυριακή

Σήμερα μετά την διάλυση της πρωινής τοπικής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος, εκτός από τα ορεινά όπου θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κατά τις απογευματινές ώρες. Τα ποσοστά υγρασίας θα είναι πολύ ψηλά. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32-36 βαθμούς στα παράλια και στους 25 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, σύντομα όμως σε αρκετές περιοχές θα εμφανιστεί χαμηλή νέφωση και ομίχλη. Τα ποσοστά υγρασίας θα είναι πάρα πολύ ψηλά.

Αύριο μετά την διάλυση της πρωινής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, νεφώσεις όμως που θα αναπτυχθούν στα ορεινά κατά τις απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Τα ποσοστά υγρασίας παραμένουν πάρα πολύ ψηλά.

Από την Κυριακή μέχρι και την Πέμπτη οι θερμές αέριες μάζες επιστρέφουν και η θερμοκρασία αναμένεται την Κυριακή να φτάσει τους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη τους 41-42 βαθμούς. Τα ποσοστά υγρασίας μειώνονται λίγο.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει να μας επηρεάζει πιο δροσερός βορειοδυτικός άνεμος.

http://kitasweather.com/…