Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Νίκος Κίρζης, “Ο ΑΠΟΕΛ “παρενόχλησε” τον Ντα Σίλβα πριν από το παιγνίδι”!

Νίκος Κίρζης, “Ο ΑΠΟΕΛ “παρενόχλησε” τον Ντα Σίλβα πριν από το παιγνίδι”!

Ο Νίκος Κίρζης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ…

“Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, ήταν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και συνοδεύτηκε με μια πολύ καλή απόδοση, κερδίσαμε δίκαια. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα θετικά αν και είχαμε την απογοήτευση στην Ευρώπη. Το παιχνίδι με την Γκρασχόπερς τέλειωσε, κοιτάζουμε μπροστά στο πρωτάθλημα και στόχος είναι η κατάκτηση. Το έχουμε πει και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε. Η ομάδα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι, μπαίνουν και οι νέοι παίκτες στο κλίμα.

Αν μου επιτρέπετε… αυτό που ήθελα να πω ήταν να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση στην Ευρώπη. Είναι η ομάδα που πρεσβεύει την Κύπρο κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα όμως φαίνεται πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν παίρνει κάποια μαθήματα από τις συμμετοχές στην Ευρώπη.

Αναφέρομαι στο γεγονός ότι εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει μια μικρή αναστάτωση στην ομάδα μας. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, ο κύριος Ηλιάδης έκανε κρούση σε κάποιο παίκτη μας την περασμένη Παρασκευή μέσω του μάνατζέρ του αμέσω μετά το παιχνίδι με την Γκρασχόπερες. Μετά κάποιος άλλος από το ΑΠΟΕΛ πήρε κατευθείαν τηλέφωνο τον Άλεξ Ντα Σίλβα για να μεταγραφεί στο ΑΠΟΕΛ. Αν κάποια ομάδα θέλει να αποκτήσει κάποιο παίκτη μας, πρέπει να σεβαστεί ότι έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα. Όποιος θέλει ξέρει και το τηλέφωνό μου και που μένω και όποιος θέλει από το ΑΠΟΕΛ παίκτη του Απόλλωνα να κοπιάσει να με βρει εμένα. Όχι να πλησιάζουν τους ποδοσφαιριστές μας παραμονές μεταξύ μας παιχνιδιών και ειδικά παίκτες που έχουν συμβόλαιο.

Αυτές οι πράξεις είναι απαράδεκτες, δεν είναι για το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου και ο Απόλλωνας δεν θα ανεχτεί ξανά από το οποιοδήποτε ΑΠΟΕΛ ή ο οποιοσδήποτε κύριο Ηλιάδη να παίρνει τηλέφωνα σε ατζέντη και να πλησιάζουν ποδοσφαιριστές μας. Οι παίκτες έχουν συμβόλαιο και όποιος θέλει να πάρει το τσεκ-μπουκ και να κοπιάσει”….