Αρχική Λεμέσιος Να προσεχθεί η Γεωργίου Γενναδίου δεν χρειάζεται να γίνει Αμερικανικό φαστφουντάδικο, ας...

Να προσεχθεί η Γεωργίου Γενναδίου δεν χρειάζεται να γίνει Αμερικανικό φαστφουντάδικο, ας γίνει παραδοσιακό καφενείο

Μετά την έξαρση στην ανάπτυξη, ανάπτυξη του είδους μπαρ με συνδυασμό εστιατορίου η οποία συνεχίζεται στην οδό και την Πλατεία Σαριπόλου, τώρα σειρά πήρε ο παράλληλος πεζόδρομος η οδός Γεωργίου Γενναδίου.

Ήδη εκεί λειτούργησαν κάποια φαγάδικα και πάραδιπλα ένα όμορφο παραδοσιακό καφενείο. Ε, λοιπόν κι΄επειδή πληροφορούμε ότι τις τελευταίες μέρες έχουν όλα τα μαγαζιά εκεί ενοικιαστεί θα δώσω μια συμβουλή.

Δεν ζούμε στην τουριστική περιοχή τον καιρό της Malibu, της Whisper, της Carribean και του Stevis. Τα φασφουντάδικα τύπου Αμερικής δεν χρειάζονται και καλό θα ήταν  η Γεωργίου Γενναδίου να γίνει κάτι σύγχρονο και παραδοσιακό.

Δηλαδή να γεμίσει με καφενεία παραδοσιακά, με παραδοσιακά σύγχρονα προιόντα. Όπως μπογατσούλες, αναρή με τερατσόμελο, χαλουβά, μαχαλεπί και ρυζόγαλο, λουκουμάδες και το βραδάκι μπύρα, κρασάκι και μεζεδάκια, Ελληνικά και Κυπριακά.

Τα χάμπουργκερ, οι πίτσες, οι κρέπες και τα παναρισμένα κοτόπουλα, δεν χωράνε σε αυτή την περιοχή. Μπορούν να πάνε κάπου αλλού ή οπουδήποτε αλλού. Κι΄αυτό το λέω για το καλό του μαγαζάτορα, το καλό του πολίτη, το καλό της Λεμεσού μας.

Αυτά…

ο ΛΕΜΕΣ ιος…