Αρχική Τελευταία Νέα Ξεκινούν από σήμερα οι βροχές και καταιγίδες. Πτώση θερμοκρασίας από αύριο

Ξεκινούν από σήμερα οι βροχές και καταιγίδες. Πτώση θερμοκρασίας από αύριο

Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, σύντομα όμως οι νεφώσεις θα αυξηθούν στα ορεινά και εσωτερικο όπου αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες από νωρίς το απόγευμα. Μεμονωμένη βροχή η καταιγίδα δεν αποκλείεται να επηρεάσει και περιοχές στα ανατολικά αργότερα το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι κύριος δυτικοί ασθενής μέχρι μέτριοι 2-4 bft και το απόγευμα στα νότια και δυτικά παραλια μέτριοι ως ισχυροί 4-5 bft. Η θερμοκρασία στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, 30 έως 33 στα παραλια και 21 στην χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συνεφιασμενος με κύριος μέσες και χαμηλές νεφώσεις, τις αυγινές ώρες τοπικά δεν αποκλείεται και άρεη ομίχλη.

Αύριο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλα σύντομα θα αρχίσουν να αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά, εσωτερικό και βόρεια προς κατεχόμενες περιοχές κύριος της περιοχης Μόρφου όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινες και απογευματινές ώρες. Κάποιες καταιγίδες θα είναι έντονες με χαλαζόπτωση. Ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κύριος αίθριος με λίγες μονο νεφώσεις. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση στα ορεινά και εσωτερικό και μικρή πτώση στα παραλια.

Την Δευτερα η αστάθεια αρχίζει να εξασθενεί αλλα πάλι νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά και εσωτερικό τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κύριος αίθριος ως τόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή η καταιγίδα. Μικρή άνοδος θερμοκρασίας. Όλες τις μέρες τα ποσοστά υγρασίας θα είναι αυξημένα κύριος στα παραλια.

kitasweather.com…