Αρχική ΑΕΛ Ξεκινούν οι αφίξεις, οι πέντε κλειστοί και μη ανακοινωθέντες συμπληρώνουν το ρόστερ...

Ξεκινούν οι αφίξεις, οι πέντε κλειστοί και μη ανακοινωθέντες συμπληρώνουν το ρόστερ της ΑΕΛ

Ξεκινούν από σήμερα οι αφίξεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ οι οποίοι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μαζεύονται στη Λεμεσό έτσι που να εγκλιματιστούν ενόψει και της επίσημης έναρξης της προετοιμασίας για την νεα αγωνιστική περίοδο στις 4 Ιουλίου.

Το ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας σχεδόν ολοκληρωμένο και το λέμε αυτό γιατί  για διάφορους λόγους κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά αυτοί είναι μάλλον κλειστοί και είναι συνολικά πέντε.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι πάντοτε σύμφωνα με την πληροφόρηση μας οι ακόλουθοι:Ρόμο από Βενεζουέλα (Τερματοφύλακας), Μπογιόμ από το Καμερούν (Κεντρικός αμυντικός), Παπάνκο από το Πράσινο Ακρωτήρι (Αριστερός μέσος), Χαραμίζ από τον Άγιο Θωμά και Πρίγκηπα (Δεύτερος επιθετικός) και τους Φορτούνα (Αριστερό μπακ) και Ντάννυ Σίλας (Επιτελικός μέσος) και οι δυο από την Αγκόλα.

Όσον αφορά τώρα αυτούς που έχουν ανακοινωθεί κι΄αυτούς που παρέμειναν στο ρόστερ, αναφερόμαστε πάντοτε σε ξένους/κοινοτικούς, είναι: Αιρόσα, Σοάρες, Μεσκά, Φιρμίνιο, Ουέλλιγκτον, Μπενγκουί, Σαββανέ, Σόουζα.

Καταμετρώντας τους είναι συνολικά 14 χωρίς να συνυπολογίζουμε τον Αγκάνοβιτς ο οποίος έχει συμβόλαιο αλλά δύσκολα θα μείνει στην ομάδα ενω ο Φορτούνα λαμβάνει θέση στον κατάλογο Β’ .

Ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρούμε ότι η ΑΕΛ μπορεί να αποκτήσει δυο ακόμη ξένους/κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι κεντρικός αμυντικός. Ο άλλος δεν γνωρίζουμε….