Αρχική Τελευταία Νέα Οδικά έργα Τμήματος Δημοσίων Εργων στην Λεμεσό

Οδικά έργα Τμήματος Δημοσίων Εργων στην Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/7/2016-22/7/2016, μεταξύ των ωρών 06:30 – 17:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης αγωγού από το ΣΑΛΑ στον κύριο δρόμο Μουτταγιάκας από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, καθ΄όλη τη διάρκεια της περιόδου εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή για την τροχαία η έξοδος του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Μουτταγιάκα και θα επιτρέπεται μόνο η κάθοδος. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Μουτταγιάκα καλούνται να χρησιμοποιούν τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας δια μέσου της οδού Αγίας Παρασκευής ακολουθώντας τα σήματα τροχαίας.

Εργασίες από το Τμήμα Δασών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών ως ακολούθως:

(α) Το Σάββατο 16/7/2016, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00 στο τμήμα από τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Αγ. Αθανασίου.

(β) Την Κυριακή 17/7/2016, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στο τμήμα μεταξύ της φωτοελεγχόμενης συμβολής των Λεωφόρων Σπ. Κυπριανού/Ομονοίας και της φωτοελεγχόμενης συμβολής των οδών Πάφου / Ομονοίας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Πηγή ΚΥΠΕ…