Αρχική Λεμέσιος Οι άνθρωποι σοβαρομιλούν, εμείς;

Οι άνθρωποι σοβαρομιλούν, εμείς;

Οι άνθρωποι σοβαρομιλούν και επιμένουν να θέλουν να βάλουν την Κύπρο, στον Παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού. Οι μελέτες που ετοίμασε μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες ετοιμασίας μελετών βιωσιμότητας τέτοιων έργων, Αμερικανική εταιρεία, μιλά για πέραν των 800 χιλιάδων τουριστών στον πρώτο χρόνο.

Οι άνθρωποι σοβαρομιλούν και δεν πτοούνται από την γραφειοκρατία και την αρνητικότητα που δείχνει το Κυπριακό κράτος για το έργο τους. Το προβάλλουν και επιμένουν, παρουσιάζοντας το σε όλο τον κόσμο. Δημοσιεύσεις από Βραζιλία, Βατικανό, Κίνα και παντού, μιλούν για τον Άγγελο της Κύπρου, για το Μοναγρούλι, την Λεμεσό.

Οι ανθρώποι σοβαρομιλούν και θέλουν μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, στις οποίες βρίσκεται όλος ο πλανήτης, να επενδύσουν 100 εκατομμύρια ευρώ, στην πόλη μας. Θέσεις εργασίας, υποδομές, εμπλουτισμός τους τουριστικού προιόντος.

Κι΄εμείς; Στον κόσμο μας. Δεν μας αρέσει το ύψος, δεν μας αρέσει το χρώμα, δεν μας αρέσουν οι Ρώσοι, δεν μας αρέσουν οι Αμερικανοί, μας αρέσει να μείνει ο τόπος εκεί όπως σήμερα, δηλαδή κατσάβραχα, δεν μας αρέσει η αρχιτεκτονική τους. Πότε θα σοβαρευτούμε εμείς άραγε;

Ο ΛΕΜΕΣ ιος…