Αρχική Λεμέσιος Οι βανδαλισμοί μειώνουν την χαρά

Οι βανδαλισμοί μειώνουν την χαρά

Οι βανδαλισμοί που κάνει μια χούφτα παιδάκια ντυμέννα με φανέλες των οπαδών της ΑΕΛ, μειώνουν την χαρά των χιλιάδων Αελιστών που δεν χορταίνουν να πανηγυρίζουν και να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το κάψιμο των σκυβαλλοδοχείων, το σπάσιμο βιτρίνων αλλά περισσότερο η ρύπανση με τα σπρέι, ιδιαίτερα πάνω σε πέτρινους τοίχους και σε παλιά κτήρια, δεν έχουν να κάνουν τίποτα με την ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού σωματείου στην Κύπρο.

Και δικαιολογημένα και η διοίκηση της ΑΕΛ νοιώθει δυσφορία και αμηχανία, βλέποντας τα όλα αυτά. Η ΑΕΛ είναι πανάξια πρωταθλήτρια, ο κόσμος της ΑΕΛ νοιώθει δικαιωμένος και μαζί με την ομάδα του, αγαπά και την πόλη του. Την οποία κανείς δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει.

Ως εκ τούτου κι΄επειδή θα ακολουθήσουν και άλλοι πανηγυρισμοί, μετά την Σαββατιάτικη φιέστα και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και του double, πανηγυρίστε όπως αρμόζει σε Αελίστες σε Λεμεσιανούς. Μην καταστρέφετε την πόλη μας, μην καταστρέφετε την χαρά των Αελιστών.

Οι βάνδαλοι δεν έχουν θέση στην πόλη αυτή και όπως λέει και η ανακοίνωση της ΑΕΛ, δεν έχουν θέση στην ΑΕΛ. Είναι κρίμα αυτές τις στιγμές να ασχολούμαστε με τέτοιες ακατανόητες ενέργειες, με τέτοιες βλακείες.

Ο ΛΕΜΕΣ ιος…