Αρχική Λεμέσιος Οι δικοί μας γαίδαροι θα ξεπερνούσαν σιγουρά αυτούς, τους γαίδαρους της Θεσαλονίκης!

Οι δικοί μας γαίδαροι θα ξεπερνούσαν σιγουρά αυτούς, τους γαίδαρους της Θεσαλονίκης!

image
image
image

Η οργάνωση Streetpanthers στην Θεσαλονική υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πεζών έναντι των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έντονη και διαρκή δράση.

Το περασμένο Σάββατο λοιπόν οι Streetpanthers διοργάνωσαν βραδυνή εξόρμηση  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με στόχο να δυσκολέψουν λίγο αυτούς που δυσκολεύουν πολύ την καθημερινότητα μας.

Oι Streetpanthers και η ένωση για τα δικαιώματα των πεζών με πάνω από 50 άτομα βγήκαν στο δρόμο για νυχτερινή βόλτα και “αυτοκόλλημα” στους γάιδαρους της Θεσαλονίκης οι οποίοι ήταν βέβαια πολλοί.

Πάνω από 100 αυτοκίνητα… γαϊδάρων, όπως ονομάζουν όσους σταθμεύουν παράνομα, βρίσκονταν σε πεζόδρομους και διαβάσεις και το αποτέλεσμα ήταν να προκύψουν οι πιο κάτω φωτογραφίες.

Τα αυτοκίνητα στολίστηκαν με το γνωστό στην Θεσαλονίκη αυτοκόλητο, «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω», τα τύλιξαν με κορδέλες και τα στόλισαν και με κεφάλια γαιδάρων.

Είναι όντως εικόνες που δίνουν και σε εμάς εδώ στην Λεμεσό ερεθίσματα και είμαστε σίγουροι ότι δυστυχώς οι δικοί μας γαίδαροι είναι περισσότεροι από αυτούς της Θεσαλονίκης.

Περισσότερα στη σελίδα του συγκεκριμένου οργανισμού στο facebook (https://www.facebook.com/streetpanthers).

ο ΛΕΜΕΣ ιος…