Αρχική Τελευταία Νέα Οι διοργανωτές του Διεθνή Μαραθώνιου Δρόμου Λεμεσού ενημερώνουν για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις...

Οι διοργανωτές του Διεθνή Μαραθώνιου Δρόμου Λεμεσού ενημερώνουν για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και το ποιοί δρόμοι θα κλείσουν

Με ανακοίνωση τους οι διοργανωτές του Διεθνή Μαραθώνιου Δρόμου Λεμεσού ενημερώνουν για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την μέρα της εκδήλωσης καθώς επίσης και για το ποιοί δρόμοι θα κλείσουν.

Σχετική Ανακοίνωση:“Λόγω των αναγκών του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και για να τηρούμε τα αυστηρά πρότυπα της AIMS και της IAAF από τις οποίες έχουμε τη διεθνή πιστοποίηση, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την ημέρα εκείνη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όλοι οι δρόμοι που επηρεάζονται από τον αγώνα θα είναι κατά διαστήματα κλειστοί για όλα τα οχήματα.

Συγκεκριμένα, θα επηρεαστούν οι δρόμοι:

  • Από κυκλικό κόμβο Παλιού Λιμανιού μέχρι Ομόνοιας με Φραγκλίνου Ρούσβελτ: από τις 07:00 έως τις 10:30
  • Από την 28η Οκτωβρίου και Λόρδου Βύρωνα μέχρι Γεωργίου Α’ και Χριστάκη Κράνου: από τις 08:00 έως τις 12:30
  • Από τη Χριστάκη Κράνου και Γεωργίου Α’ μέχρι την Β1 έξοδο αυτοκινητόδρομου: από τις 08:00 έως τις 11:30.

Σημείωση: Η έξοδος και η είσοδος από τον Β1 στον Α1 αυτοκινητόδρομο που επηρεάζουν τις κοινότητες Πύργου, Παρεκκλησιάς, Μοναγρούλι κλπ, θα είναι κλειστές από τις 09:00 έως τις 11:00.

Παρακαλούμε όπως σημειώσετε την πιο πάνω ημερομηνία για να προληφθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Ραντεβού στις 10 Απριλίου 2016 στον 10ο Διεθνή ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ”!…