Αρχική Τελευταία Νέα Οι ταμπέλες της Αρχής Λιμένων, μια ακόμη αισθητική δυσφήμιση για τη Λεμεσό

Οι ταμπέλες της Αρχής Λιμένων, μια ακόμη αισθητική δυσφήμιση για τη Λεμεσό

Τις τελευταίες μέρες η ΑΛΚ έχει τοποθετήσει σε διάφορα σημεία στο Παλιό Λιμάνι, κακάσχημες ταμπέλες με τις οποίες δείχνει να απαγορεύονται διάφορα πράματα ας το πούμε έτσι, στον χώρο αυτό.

Ανάμεσα στα εκπληκτικά που παρατηρούμε στις ταμπέλες αυτές είναι ότι απαγορεύεται η διέλευση ποδηλάτων αλλά και μοτοσυκλεττών αλλά πουθενά δεν υπάρχει ένδειξη για απαγόρευση διέλευσης αυτοκινήτων!

Πέραν τούτου το πιο εκπληκτικό απ΄όλα αφου στις ταμπέλες υπάρχει ένδειξη ότι ο χώρος φυλάσσεται από κάμερες (δεν υπάρχουν) και φρουρούς (no comment), καταλήγει ότι εισέρχεστε με δική σας ευθύνη.

Και βεβαίως αν ρωτήσετε και τον πιο “απλό” νομικό θα σας πει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άρα οι ταμπέλες της Αρχής Λιμένων γράφουν πελλάρες και ιδιαίτερα αν μη κακό σας τζίσει κανένα αυτοκίνητο, μηνύστε τους.

Τώρα και κλείνοντας, πέραν των ταμπέλων αυτών στον παραλιακό λίγο πριν την είσοδο στο εκτρωματικό parking δεσπόζει μια τεράστια ταμπέλα όπου φαίνονται οι εργολάβοι που εργάστηκαν στο έργο.

Η ταμπέλα αυτή είναι ουσιαστικά πάνω στο πεζοδρόμιο και το εκπληκτικό είναι ότι βρίσκεται εκεί για πέραν της μιας πενταετίας. Τώρα που τέλειωσε το έργο γιατί δεν έχει αφαιρεθεί ακόμη;

Και το πιο σημαντικό ερώτημα, μόνο εμάς ενοχλεί, μόνο εμείς βλέπουμε ότι είναι οπτική ρύπανση στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, στο πάρκο της επίχωσης; Κανένας από τον Δήμο δεν την είδε, δεν το σκέφτηκε;

image
 …image
image