Αρχική Πρόταση Ολοκληρώθηκε επιτέλους το Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο και τώρα του πάει περισσότερο το...

Ολοκληρώθηκε επιτέλους το Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο και τώρα του πάει περισσότερο το Limassol Eye

image
image
image
image
image

Η εισήγηση για την τοποθέτηση ενός “τροχού” κάπου στο ανατολικό άκρο της επίχωσης είχε παρουσιαστεί από την ιστοσελίδα μας πριν από περίπου τρία χρόνια. Όταν τότε άρχιζαν τα έργα για την μετατροπή του χώρου της επίχωσης σε πολυλειτουργικό παραθαλάσσιο πάρκο.

Σήμερα το πολυλειτουργικό παραθαλάσσιο πάρκο έχει ολοκληρωθεί και θα λέγαμε ότι σήμερα όσο ποτέ η δημιουργία του “Limassol Eye” του πάει του πάρκου, πάει στην περιοχή, ταιριάζει στον χώρο αυτό όσο ποτέ πριν. Αναφερόμαστε σε έναν τροχό από αυτούς του λούνα πάρκ.

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ.  

Αυτό λοιπόν που ξανα-εισηγούμαστε είναι όπως τοποθετηθεί ο “τροχός” στον χώρο όπου βρίσκεται ο μικρός χώρος στάθμευσης δίπλα από το “Θαλασσάκι” εκεί όπου σταθμεύουν περίπου καμμιά δεκαριά αυτοκίνητα. Άλλωστε ακριβώς δίπλα από τον χώρο αυτό έχει ολοκληρωθεί ο μεγάλος χώρος στάθμευσης με χωρητικότητα πέραν των 250 αυτοκινήτων.

Ο τροχός, στα πρότυπα του London Eye και φυσικά στις δικές μας αναλογίες, θα έχει βέβαια τα γνωστά βαγονάκια μέσα από τα οποία κι΄από το σημείο που εισηγούμαστε να τοποθετηθεί θα μπορεί κάποιος κι΄ενώ θα γυρίζει ο τροχός και τα βαγονάκια να θαυμάσει την ακτογραμμή και την πόλη της Λεμεσού, από την ανατολή μέχρι και την δύση.

Θα μπορεί να δει και να θαυμάσει τα πάντα από το Ακρωτήρι μέχρι και την Μονή, από την Μαρίνα, μέχρι και το Le Meridien, από την παλιά πόλη μέχρι και το Τροόδος. Με λίγα λόγια από μόνο του το έργο αυτό για το οποίο πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ενδιαφέρον επενδυτών θα αναβαθμίσει κατά πολύ το τουριστικό προιόν της πόλης μας.

Βεβαίως τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε εμείς απλά προτείνουμε και θα ήταν χαρά μας να έχουμε και την δική σας άποψη για την πρόταση μας αυτή!