Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου για το παιχνίδι του Σούπερ Καπ, ανάμεσα σε...

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη τύπου για το παιχνίδι του Σούπερ Καπ, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, την Τετάρτη στις 20:00

Εκ μέρους της ΚΟΠ ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Λοϊζίδης συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την παρουσία τους στον αγώνα και ευχήθηκε, να γίνει μια αθλητοπρεπής αναμέτρηση την οποία θα χαρεί ο κόσμος.

“Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στους ήρωες δασοπυροσβέστες μας Μάριο Αριστοτέλους και Ανδρέα Σοφοκλέους που έχασαν τη ζωή τους στην πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας. Πριν την έναρξη του αγώνα, θα δοθεί τιμητική πλακέτα στις οικογένειες τους”, ανέφερε ο κ. Λοϊζίδης.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, έχουν εκδοθεί οικογενειακά εισιτήρια αξίας 15 ευρώ με τα οποία μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο ένας άντρας, μια γυναίκα και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

Όσοι αγοράσουν οικογενειακό πακέτο, θα παίρνουν στις εισόδους του Σταδίου αναμνηστικές φανέλες του Super Cup, ως δώρο από την ΚΟΠ.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ.

Οι είσοδοι του ΓΣΠ την Τετάρτη θα ανοίξουν στις 18:30 ενώ θα ανοίξουν και ταμεία στο γήπεδο.

Μετά από κλήρωση, οι φίλαθλοι του Απόλλων θα καθίσουν στη δυτική κερκίδα (κάτω διάζωμα) και στο βόρειο πέταλο) και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ στην ανατολική κερκίδα και στο νότιο πέταλο).

Ο Βασίλης Δημητρίου διορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα του Σούπερ Καπ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα που θα γίνει την Τετάρτη 10/8 στις 20:00.

Βοηθούς του θα έχει τους Αριστείδη Χρίστου και Χαράλαμπο Χαραλάμπου, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μασιάς.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ανδρέας Δημητρίου….