Αρχική Τελευταία Νέα Ολόκληρο το σχέδιο δράσης της αδίστακτης Ροζίτας – Το «μενού» της απάτης

Ολόκληρο το σχέδιο δράσης της αδίστακτης Ροζίτας – Το «μενού» της απάτης

Πράγματα και θάματα ακούστηκαν χθες κατά τη δικαστική διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού που διέταξε την 8ημερη κράτηση των 11 υπόπτων για το σκάνδαλο με τα ερευνητικά προγράμματα του ΤΕΠΑΚ.
 
Ο καθηγητής που φόρεσε χειροπέδες ανακρινόμενος δήλωσε την πρόθεση του να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο συγκεκριμένος καθηγητής αποκάλυψε πως η Ροζίτα με απειλές κατάφερνε να εργοδοτηθούν  στα προγράμματα συγγενείς της που δεν έκαναν τίποτα και αρκετές και επωμιζόταν ο ίδιος το βάρος των εργασιών με αποτέλεσμα να δουλεύει ώρες ατέλειωτες.
 
Πως δρούσε το κύκλωμα του ενός 
 
Το σχέδιο δράσης της Ροζίτας Παυλίδου ήταν πολύ απλό και απαιτούσε περίσσιο θράσος και αδίστακτη τακτική για να πετύχει.
 
Ως εκ της θέσεώς της από το 2008 η πρώην λειτουργός της Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνούς συνεργασίας ήταν υπεύθυνη για τα ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου. Σημειώνεται πως πριν το 2008 η συγκεκριμένη υπηρετούσε από την ίδια θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και ήξερε πολύ καλά πως λειτουργεί το σύστημα.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ