Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχασε άδικα το τρίποντο, ισόπαλος 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ που...

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχασε άδικα το τρίποντο, ισόπαλος 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις

Για μια ακόμη φορά ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε τυχερός κα με το γκολ του Μερκή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να κλέψει την μπουκιά από το στόμα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 σε ένα παιγνίδι που η Λεμεσιανή ομάδα είχε την πλήρη υπεροχή.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 22′ με τον Μαγκλίτσα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ ο Καρλάο με κεφαλιά. Στο 34′ ο Άλεξ Ντα Σίλβα με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Πάρντο παγώνοντας εκ νέου το ΓΣΠ και βάζοντας και πάλι μπροστά την ομάδα του.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ παίζοντας χαλαρά θα λέγαμε διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα εύκολα μέχρι και την στιγμή της ισοφάρισης δευτερόλεπτα πριν από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΠΕΔΡΟ ΕΜΑΝΟΥΕΛ:«Ήταν ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Ξέραμε ότι ήρθαμε να παίξουμε με τον πρωτοπόρο και έπρεπε να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Το κάναμε αυτό για 94 λεπτά και αξίζαμε τη νίκη. Αποβλήθηκα από το παιχνίδι για μια αντίδρασή μου, αλλά δεν μου άρεσε η κίτρινη που δέχθηκε ο παίκτης μας και χάνει το επόμενο παιχνίδι. Μόνο ένα σύνολο με καταπληκτικούς παίκτες θα μπορούσε να έρθει εδώ και να κάνει το παιχνίδι που κάναμε., Δείξαμε την ποιότητά μας και δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα».

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Σέρτζιο, Βινίσιους (55΄ Αντωνιάδης), Μοράις, Βάντερ (78΄ Πιατκόφσκι), Αρτυματάς (73΄ Στίλιτς), Εφραίμ, Σωτηρίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Bάλε, Στυλιανού (77΄ Βασιλείου), Ελίζιο, Φρέιρε, Μοντέιρο, Μακρίδης, Παπουλής, Πέδρο, Ντα Σίλβα, Μάγκλιτσα (82΄ Τουράμ), Γκιέ (69΄ Σακέτι).

 …