Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είχε κατοχή, κρατά την νίκη αλλά δεν ικανοποίησε, κέρδισε τον...

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είχε κατοχή, κρατά την νίκη αλλά δεν ικανοποίησε, κέρδισε τον ΑΡΗ με 2-1 ο οποίος αυτοκτόνησε

Πιο τυχερός αλλά και ουσιαστικός, σκοράροντας σε καθοριστικά χρονικά σημεία του αγώνα, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ξεπέρασε τη μέτρια εμφάνιση του και το εμπόδιο του Άρη και μπήκε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Άρης δικαιούται να νιώθει πως άξιζε καλύτερης τύχης και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ασφαλώς και αισθάνεται ανακούφιση, αφού απέφυγε τις απώλειες σε μια βραδιά που δεν μπόρεσε να φθάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Στο 67ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Άρη δοκίμασε να διώξει τη μπάλα με το πόδι, βρήκε όμως τον Τουράμ ο οποίος βρισκόταν μερικά μέτρα μπροστά του και από την κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα, γκολ που διαμόρφωσε το 1-0.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης άγγιξε την ισοφάριση, η μπάλα αποκρούστηκε λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος από τον Φρέιρε και στην αντεπίθεση ο Σλάτσιεφ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 2-0.

Όταν ο Άρης μπόρεσε να σκοράρει, ήταν πλέον αργά αφού το γκολ του Μαραγκουδάκη ήλθε στη τελευταία φάση του αγώνα κι΄απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 2-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Π. Εμάνουελ):  Βάλε, Ελίζιο, Ν. Λόπες (46’ Τουράμ), Φρέιρε, Ζάιμε, Σακέτι(89’ Σλάτσιεφ), Γκουγιόν, Ντα Σίλβα (66’ Ρόσα), Παπουλής, Πέδρο, ΓκιέΑΡΗΣ (Α. Αγιομαμίτης): Κέλο, Μποργκ, Χριστοφόρου, Αουρέλιο, Θεοφίλου, Ευσταθίου(88’ Χαραλάμπους), Παναγή, Γκερέϊρο (63’ Μπαγκούρα), Κύπρου, Μαραγκουδάκη, Γκονζάλες (55’ Αντωνίου)…