Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε την ΑΕΛ στο Λεμεσιανό ντέρμπι με 2-0, τραγικός πρωταγωνιστής...

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε την ΑΕΛ στο Λεμεσιανό ντέρμπι με 2-0, τραγικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής,

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιγνίδι που είχε όμως αρκετή ένταση, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν η ομάδα η οποία κέρδισε το Λεμεσιανό ντέρμπι αφου κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα και να πάρει έτσι το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην συμπολίτιδα του ΑΕΛ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Μασιάς ο οποίος ούτε και τα αράουτ δεν μπορούσε να τα σφυρίξει σωστά.

Οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Στογιάνοβιτς ενώ το 2-0 έγινε στο 69′ με αυτογκολ του Σιέλη όταν μετά το σουτ του Πέδρο ο αμυντικός της ΑΕΛ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του. Δυο λεπτά πριν ο Φρέιρε είχε ανατρέψει στην περιοχή της ομάδας του τον Σαρδινέρο, ο διαιτητής όμως δεν έδωσε το πέναλτυ. Στο 75′ ο Μασιάς απέβαλε τον Νιάγκ ο οποίος μόλις είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για φάουλ που έγινε στην μεσαία γραμμή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΕΛ (Μ. Χάβος): Σκόβρον, Αϊρόσα, Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ, Σοάρες, Ελευθερίου (74’ Νιάνγκ), Κουταντέρ, Οχένε (60’ Μέσκα), Σταύρου (46’ Φέλτσερ), Σαρδινέρο.Απόλλωνας (Π. Εμανουέλ): Βάλε, Πέδρο, Φρέιρε, Αγγελή, Ελίζιο, Σατσέτι, Στογιάνοβιτς, Ντα Σίλβα (46’ Ντα Σίλβα), Παπουλής (79’ Μέζγκα), Βασιλείου, Γκιέ (82’ Κολοκούδιας)….