Αρχική Τελευταία Νέα Ο γιος της Ροζίτας μπλεγμένος στο Ωκεανογραφικό του Πανεπιστημίου Κύπρου

Ο γιος της Ροζίτας μπλεγμένος στο Ωκεανογραφικό του Πανεπιστημίου Κύπρου

Τις ίδιες ύποπτες πρακτικές του ΤΕΠΑΚ φέρεται να υπάρχει και στην περίπτωση προσφορών του Ωκεανογραφικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Τhema Online

Tο άνοιγμα του φακέλου των προσφορών του Ωκεανογραφικού, “πρόδοσε” την εμπλοκή των ίδιων εταιριών που συμμετείχαν στη “συμμορία” του ΤΕΠΑΚ και για το οποίο έχει ανοίξει ο δρόμος προς την δικαιοσύνη.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε μέσω του ΚΥΠΕ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», προσθέτει επί του θέματος ότι για την αγορά υπηρεσιών οικονομικής διαχείρισης για το ερευνητικό πρόγραμμα του Ωκεανογραφικού λήφθηκαν τρεις προσφορές.

Η χαμηλότερη προσφορά ήταν αξίας 14.700 ευρώ από εταιρία που μοναδικός μέτοχος της είναι ο γιός της Ροζίτας Παυλίδου , Χουάν Ιάκωβος Παυλίδης Καρέρα.Το δημοσίευμα συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι η αμέσως επόμενη προσφορά ανήκε σε κάποια Μαρία Νικολάου για την οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι η γυναίκα του υιού της Ροζίτας αφού έχει δηλωμένη την ίδια διεύθυνση μαζί του.

Ο Εσωτερικός Έλεγχος του Πανεπιστημίου Κύπρου καταλήγει το δημοσίευμα παρατηρεί ότι το Τμήμα Ψυχολογίας αγόρασε υπηρεσίες εμπειρογνωμοσύνης από την Μαρία Νικολάου.

Με πληροφορίες από ΤhemaOnline