Αρχική Τελευταία Νέα Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους πολίτες να διαφυλάξουν ότι θα μπορούσε να...

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους πολίτες να διαφυλάξουν ότι θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο για τις λαμπρατζιές

Με ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους δημότες να φυλάξουν σε ασφαλή χώρο διάφορα υλικά και αντικείμενα που ενδέχεται να αποτελέσουν στόχο νεαρών, που ψάχνουν υλικά για τις λαμπρατζιές της ενορίας τους, ενόψει της Εορτής του Πάσχα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «για αποφυγή  δυσάρεστων καταστάσεων κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα, το κοινό θα πρέπει να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για προστασία της  περιουσίας του».

Συγκεκριμένα, προστίθεται, το κοινό θα πρέπει να προβεί στην ασφαλή φύλαξη των διαφόρων υλικών και αντικειμένων τα οποία είναι ενδεχόμενο να χρησιμοποιούνται για καύση στις λαμπρατζιές  όπως ξύλα, παλιά έπιπλα κ.α.

Επίσης ο Δήμος καλεί όσους διαθέτουν πλαστικά σκυβαλοδοχεία των 1100 λίτρων για τοποθέτηση σκυβάλων ή ανακυκλώσιμων υλικών να τα διαφυλάξουν σε ασφαλές μέρος καθώς μπορεί κάποιοι να τα χρησιμοποιήσουν για μεταφορά ξύλων ή άλλων υλικών.

Τέλος, για θέμα που αφορούν λαμπρατζιές και κροτίδες, ο Δήμος καλεί τους δημότες να απευθύνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805050 ή στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, στο τηλέφωνο 25362201.

Πηγή: ΚΥΠΕ…