Αρχική Τελευταία Νέα Ο Δήμος Λεμεσού, στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος «Κοινωνική Εργασία στο...

Ο Δήμος Λεμεσού, στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος «Κοινωνική Εργασία στο δρόμο» και το «Πολυδύναμο Κέντρο Άγιος Ιωάννης Ελεήμων»,

Ο Δήμος Λεμεσού, στα πλαίσια των δράσεων του προγράμματος «Κοινωνική Εργασία στο δρόμο» και το «Πολυδύναμο Κέντρο Άγιος Ιωάννης Ελεήμων», της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, σας προσκαλούν στην πολυθεματική έκθεση κοινωνικών προγραμμάτων και εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό, την Παρασκευή, 13/5/2016, στην Α’ Δημοτική Αγορά Λεμεσού (Παντοπουλείο).

Μέσα από την έκθεση επιδιώκεται η δικτύωση και η συνεργασία μεταξύ των φορέων, με στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση τους.

Σε ποιους/ες απευθύνεται:

Η έκθεση είναι ανοικτή για όλο το κοινό και ιδιαίτερα για επαγγελματίες κοινωνικής πρόνοιας, φοιτητές/τριες σχολών ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, γονείς, εκπαιδευτικούς και σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού, και για άτομα που εργάζονται ή δραστηριοποιούνται εθελοντικά σε κρατικές ή ημικρατικές υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Οι επισκέπτες/τριες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν.

Ημέρα γνωριμίας και δικτύωσης για επαγγελματίες κοινωνικής πρόνοιας, κρατικές, ημικρατικές υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Σκοπός είναι να συνδέσει και να δικτυώσει εθελοντικές προσπάθειες με υφιστάμενες παρεχόμενες υπηρεσίες, ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή στήριξη στις διάφορες ομάδες του πληθυσμού.

Η έκθεση είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους ενημερωτικό υλικό (τύπου leaflet) το οποίο μπορούν να τοποθετήσουν σε ενδεδειγμένους χώρους.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 11:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ.

Για πληροφορίες: 99728871 & 25341894…