Αρχική Τελευταία Νέα Ο καιρός από το kitasweather.com

Ο καιρός από το kitasweather.com

Μέτριο ως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4 μποφόρ και σύντομα θα ενισχυθούν σε 4-5 μποφόρ. Στα δυτικά και νότια παράλια θα είναι πολύ ισχυροί 5-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30-33 βαθμούς στα παράλια και στους 21 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σύντομα θα εμφανιστεί σε αρκετές παράλιες περιοχές χαμηλή νέφωση και ομίχλη.

Αύριο μετά την διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα ορεινά αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη μετά την διάλυση της πρωινής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης θα αρχίσουν να αναπτύσσονται νεφώσεις τοπικά στα ορεινά και στο εσωτερικό, όπου αναμένονται τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

http://www.kitasweather.com/…