Αρχική Φούρπος Παραδοχή για έναν ακόμη χαμένο τίτλο της ΑΕΛ, το πέναλτυ του ΑΡΗ...

Παραδοχή για έναν ακόμη χαμένο τίτλο της ΑΕΛ, το πέναλτυ του ΑΡΗ που δεν έδωσε ο Μούσκος

Για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον χώρο της διαιτησίας ύστερα από 12 χρόνια καριέρας μίλησε στο ραδιόφωνο του Άστρα ο Θωμάς  Μούσκος ο οποίος ανέφερε ότι το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του ήταν η μη υπόδειξη πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και ανέφερε ότι δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο στη φάση εκείνη και ότι το λάθος ήταν ανθρώπινο.

Για όσους τώρα δεν θυμούνται ή δεν θέλουν να θυμούνται ή ξέχασαν, θα προσπαθήσω να τους κάνω μια σύντομη περιγραφή του τι είχε γίνει σε εκείνα τα τελευταία λεπτά του Α’ μέρους του αγώνα στο τσίρειο την χρονιά 2013-14, τότε δηλαδή που φτάσαμε στο παιγνίδι με την ΑΕΛ και την γνωστή εξέλιξη στον αγώνα αυτό μετά που έπεσε η τσάκρα, στην ισοβαθμία και στην κατάκτηση του τίτλου απο τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΡΗΣ την μέρα εκείνη βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και στα τέλη του Α’ μέρους ο Πάρντο ανέτρεψε τον Ντίνα που έφευγε μόνος μπροστά. Ο κ.Μούσκος θα έπρεπε να σφυρίξει το πέναλτυ και να δείξει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ. Δεν το έκανε και ένα λεπτό αργότερα ο ΑΠΟΕΛ ισοφαρίζει σε 1-1 γυρίζοντας το παιγνίδι στην επανάληψη.

Σήμερα ο κ.Μούσκος μας είπε ότι έκανε λάθος. Παραδοχή για έναν ακόμη χαμένο τίτλο για την ΑΕΛ. Και βεβαίως για τον Αελίστα η παραδοχή αυτή του πρώην πλέον διαιτητή ποια γεύση θα μπορούσε να αφήσει; Μάλλον μια γλυκόπικρη γεύση την οποία οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας ένοιωσαν πάμπολες φορές τα τελευταία 85 χρόνια!

ο φούρπΟς…