Αρχική Τελευταία Νέα Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν λόγω της Καρναβαλίστικης Παρέλασης στη Λεμεσό

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν λόγω της Καρναβαλίστικης Παρέλασης στη Λεμεσό

Σε οδικές ρυθμίσεις, έχει προβεί η Τροχαία Λεμεσού, με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της καρναβαλίστικης παρέλασης της Λεμεσού, αλλά και τη διευκόλυνση της τροχαίας κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Η καρναβαλίστικη παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί στη 1μ.μ. σήμερα Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, 2023 και θα διέλθει της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Για το λόγο αυτό, το τμήμα της λεωφόρου, από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου, μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα, όπως και οι παρόδοι του, θα κλείσουν για την τροχαία κίνηση από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι και τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Επίσης, κλειστοί για την τροχαία κίνηση, από τις 8 το πρωί, μέχρι και τις 10 το βράδυ, θα είναι το τμήμα της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, από τα φώτα τροχαίας Εναερίου, μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και οι πάροδοί του.

Το κοινό που θα βρίσκεται στην περιοχή, καλείται να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών και να χρησιμοποιεί όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους στάθμευσης της περιοχής.