Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ποιότητα και Ουσία-Πάθος και Φλυαρία, 2-0, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε τον πρώτο αγώνα...

Ποιότητα και Ουσία-Πάθος και Φλυαρία, 2-0, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε τον πρώτο αγώνα κυπέλλου

Με σκορ που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους τέσσερεις του κυπέλλου Κύπρου, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κέρδισε απόψε την ΑΕΛ με 2-0 και έβαλε τις βάσεις ενόψει του επαναληπτικού της 24ης Φεβρουαρίου.

Η ομάδα της ΑΕΛ ήταν αυτή που κρατούσε περισσότερο την μπάλα, έδειχνε να έχει πάθος προφανώς και λόγω της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας, δεν είχε όμως ουσία και δεν μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Έτσι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δείχνοντας την διαφορά ποιότητας με την αντίπαλο του αλλά και το τι σημαίνει ουσία στο ποδόσφαιρο, κτύπησε δυο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε την μεγάλη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 81′ ο Γκίε με κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα του Στογιάκοβιτς ενώ το 2-0 πέτυχε με δυνατό σουτ ο Σλάβτσεφ ο οποίος έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ντεγκρά.

Πολύ κακή η διαιτησία του Γιαννάκη Αναστασίου και των βοηθών του. ιδιαίτερα σε κάποιες φάσεις ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στον πειθαρχικό τομέα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Π. Εμανουέλ): Βάλε, Πέδρο, Φρέιρε, Αγγελή, Ελίζιο, Μακρίδης, Στογιάνοβιτς, Σλάβτσεφ, Ντα Σίλβα (86’ Μέζγκα), Βασιλείου (74’ Παπουλής), Μάγκλιτσα (69’ Γκιέ).ΑΕΛ (Π. Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Αϊρόσα, Αντράντε, Σιέλης, Ρομπέρ, Σοάρες, Κουταντέρ, Μέσκα (84’ Οχένε), Σαρδινέρο (55’ Αγκάνοβιτς), Φέλτσερ, Πίεχ (67’ Ντίνα)….