Αρχική ΑΕΛ Πολλά παράπονα από την ΑΕΛ Futsal η οποία έχασε ψες από τον...

Πολλά παράπονα από την ΑΕΛ Futsal η οποία έχασε ψες από τον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο με 4-2, εχθρική διαιτησία και τριτοκοσμικές καταστάσεις

Καζάνι που βράζει είναι η ΑΕΛ Futsal μετά την χθεσινοβραδυνή ήττα της ομάδας στην Λευκωσία από τον ΑΠΟΕΛ με 4-2, μια ήττα την οποία πιστώνουν στην εχθρική διαιτησία η οποία φαίνεται να επηρεάστηκε από τους οπαδούς  της γηπεδούχου οι οποίοι κατά παράξενο τρόπο βρίσκονταν στις κερκίδες κι΄ενώ ο αγώνας ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Αν κι΄επίσημα από πλευράς ΑΕΛ δεν γίνονται δηλώσεις φαίνεται να υπάρχει μεγάλη δυσφορία για την στάση των παραγόντων του ΑΠΟΕΛ κι΄απέναντι τους αλλά ακόμη και για τις συνθήκες φιλοξενίας που συνάντησε η Λεμεσιανή ομάδα ακόμη και στα αποδυτήρια τα οποία χαρακτηρίστηκαν παντελώς ακατάλληλα και τριτοκοσμικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κι’ όσο επιτράπηκε από τους διαιτητές στην ΑΕΛ να αγωνιστεί, η Λεμεσιανή ομάδα ήταν καλύτερη στο Α’ μέρος και πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον ΑΠΟΕΛ να ισοφαρίζει με τον Ιακώβου στο 17′.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 26′ ο ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα με τον Γιόνι ο οποίος πέτυχε το 2-1 αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 33′ ο ΑΠΟΕΛ πήρε και πάλι προβάδισμα ενώ το τελικό σκορ έγραψε στην εκπνοή ο Leo.

 …