Αρχική Λεμέσιος Προσπαθώ να το καταλάβω και δεν μπορώ, είναι τελικά όλα και όλοι...

Προσπαθώ να το καταλάβω και δεν μπορώ, είναι τελικά όλα και όλοι βολεμένοι στο Πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας;

Πρόσφατα, χθες και προχθές είδαμε ανακοινώσεις των φοιτητών και των καθηγητών του ΤΕΠΑΚ με τις οποίες υπήρξε αντίδραση στα όσα γίνονται για την αλλαγή του τρόπου καταβολής της φοιτητικής χορηγίας.

Κατά παράξενο και ακατανόητο τρόπο δεν είδαμε κάτι παρόμοιο να συμβαίνει από τους φοιτητές και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου Κύπρου, του κρατικού πανεπιστημίου της πρωτεύουσας.

Προσπαθώ να καταλάβω πραγματικά το γιατί και δεν μπορώ. Είναι τελικά όλα και όλοι βολεμένοι εκεί στο πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας; Και οι καθηγητές αλλά ακόμη και οι φοιτητές;

Υ.Γ. Για όσους δεν το πληροφορήθηκαν ή δεν το κατάλαβαν υπενθυμίζουμε ότι τον τελευταίο μήνα το Κυπριακό κράτος μέσα από χρηματοδότηση από την Ευρωπαική Τράπεζα Αναπτύξεως και το πακέτο Γιούνκερ, παραχώρησε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το αστρονομικό για τα δεδομένα ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Ένα υπέρογκο ποσό για περαιτέρω επέκταση του πανεπιστημίου στην πρωτεύουσα. Τίποτα αντίστοιχο δεν είδαμε για το ΤΕΠΑΚ. Το κρατικό πανεπιστήμιο στη Λεμεσό.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…