Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Προτάσεις από Ελλάδα και τον Περικλή Παπαπαναγή εξετάζει ο Πέδρο Εμάνουελ

Προτάσεις από Ελλάδα και τον Περικλή Παπαπαναγή εξετάζει ο Πέδρο Εμάνουελ

Μπορεί ο Πέδρο Εμάνουελ να ψάχνεται στην Πορτογαλία για την μεταγραφική ενίσχυση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ωστόσο κι΄όπως μαθαίνουμε στα χέρια του έχει αξιόλογες προτάσεις από τον σκάουτερ της ομάδας Περικλή Παπαπαναγή σχετικά με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σίγουρα αυτό που προέχει είναι να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο κέντρο της άμυνας όπου θα αποκτηθούν δύο ή και τρείς ποδοσφαιριστές και φαίνεται συγκεκκριμένα για την θέση αυτή να έχει προταθεί ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν σε ομάδα της Βορείου Ελλάδας οι επιδόσεις του οποίου δεν παιρνούν απαρατήρητες.

Περικλής Παπαναγή:Ο Περικλής Παπαπαναγή είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA PRO. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει εξειδικευτεί στην οπτική ανάλυση αγωνιστικής εμφάνισης και τακτικής των αντίπαλων ομάδων. Εργαζόταν ως scouter της ΑΕΚ στην Αθήνα από το 2006 μέχρι και το 2009. Από το 2009 και μέχρι το 2013 ανέλαβε το τμήμα ανάλυσης αντιπάλων του Παναθηναϊκού με προπονητές τους Ten Kate, Νιόμπλια, Fereira και Αναστασίου ενώ την ίδια δουλειά έκανε για ένα χρόνο στον ΑΠΟΕΛ το 2014. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά….