Αρχική Φούρπος Πρωταθλήτρια Χειμώνα η Λεμεσός, για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου,...

Πρωταθλήτρια Χειμώνα η Λεμεσός, για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, μαζί ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συγκατοικούν με σχεδόν απολύτως τα ίδια στατιστικά, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος του Α΄Γύρου.

Για πρώτη φορά λοιπόν σύσσωμη η Λεμεσός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν πρωταθλήτρια Χειμώνα με τον άτυπο τίτλο να μην σημαίνει κάτι ουσιαστικό αλλά με την εξέλιξη αυτή να θυμίζει κάτι σημαντικό.

Να θυμίζει στην ΚΟΠ, τον ΚΟΑ, το Κυπριακό Κράτος, όλο δηλαδή το κατεστημένο της πρωτεύουσας, ότι ποδόσφαιρο υπάρχει και πέραν του ΓΣΠ. Ότι ποδόσφαιρο κι΄ας μην έχουμε γήπεδα, παίζουμε και στη Λεμεσό.

Στην ουσία τώρα, ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχουν έναν “αέρα” τεσσάρων βαθμών από τους διώκτες τους. Δεν θα είναι εύκολη η κούρσα για τον τίτλο, αλλά οι δυο Λεμεσιανές ομάδες έχουν πολλές πιθανότητες να τον κατακτήσουν.

Φέτος βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Για όσους δεν το γνωρίζουν ή το άκουσαν και το ξέχασαν, οι δυο πρώτες Κυπριακές ομάδες θα αγωνιστούν στο Champions League. Σκεφτήκατε λοιπόν να έχει στην κληρωτίδα δυο φορές την Λεμεσό;

Το σκεφτήκατε κύριοι εκεί στην πρωτεύουσα; Κύριοι φεουδάρχες των πόστων της ΚΟΠ, κύριοι της Κυπριακής διαιτησίας, της Λευκωσιάτικης hiγκλασούρας, των αχάπαρων ή και τηλεκατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε;

Υ.Γ. Δεν είναι τυχαίες οι αναφορές μου, γιατί το σκέφτηκαν…

ο φούρπΟς…