Αρχική ΤΕΠΑΚ Πρωτοτυπεί το ΤΕΠΑΚ με νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με συνεργασία Κύπρου, Εσθονίας, Ρωσίας

Πρωτοτυπεί το ΤΕΠΑΚ με νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με συνεργασία Κύπρου, Εσθονίας, Ρωσίας

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, πιστό στην καινοτομία και ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για προσφορά σε συνεργασία με ξένα πανεπιστήμια διεθνών μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, ανακοινώνει την έναρξη από τον Ιανουάριο του 2016 διετούς διαπανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών επιπέδου μάστερ σε συνεργασία με το Tallinn University της Εσθονίας και την στήριξη του Πανεπιστημίου ΙΤΜΟ της Αγίας Πετρούπολης, Ρωσίας.

Το ΤΕΠΑΚ έχει δεχθεί αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές από χώρες όπως την Ελλάδα, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Αυστραλία, Καναδά, Ιορδανία, Νότιος Αφρική.

Το πρωτοποριακό διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Σχεδιασμό Διάδρασης επιτρέπει στους φοιτητές να συνδυάσουν τη θεωρία με την πρακτική για το σχεδιασμό και την αξιολόγηση διαδραστικών υπολογιστικών συστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανθρώπινες πτυχές του σχεδιασμού (http://idmaster.eu/).

Το πρόγραμμα συντονίζει επιστημονική επιτροπή απο το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ αποτελούμενη απο τον Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη, τον Δρ. Νίκο Σουλελέ, την Δρ Άντρη Ιωάννου και την κ. Καίτη Μαυρή.

Οι απόφοιτοι αναμένεται να εργοδοτηθούν σε τομείς που έχουν να κάνουν με το διαδραστικό σχεδιασμό ηλεκτρονικών παιχνιδιών, διαδραστικών τεχνολογιών, κοινωνικών δικτύων, εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας, νέων τεχνολογιών. Τα μαθησιακά αποτελέσματα του προγράμματος βασίζονται σε διεθνή πρότυπα, καθώς και στην εκτεταμένη εμπειρία ακαδημαϊκών από τα Πανεπιστήμια του Tallinn και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα σχεδιασμού και ανάπτυξης διαδραστικών συστημάτων, αλληλεπίδρασης ανθρώπου-υπολογιστή και αξιολόγησης εμπειρίας χρήστη.

Το διαδικτυακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα αναφέρεται στο Σχεδιασμό ανθρώπινων πτυχών σχεδιασμού διαδραστικών υπολογιστικών συστημάτων με έμφαση στους τομείς της Πληροφορικής, των Κοινωνικών Επιστημών, και της Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες πληροφορίες στις σελίδες:http://www.idmaster.eu ή κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook:https://www.facebook.com/idmaster.eu

Επικοινωνία: [email protected]