Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι, στις 19:00 στο Τσίρειο, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΡΗΣ, θέλουν το πρώτο τρίποντο...

Πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι, στις 19:00 στο Τσίρειο, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΡΗΣ, θέλουν το πρώτο τρίποντο οι κυανόλευκοι, πανέτοιμοι δηλώνουν στην Ελαφρά Ταξ

Σε λίγες ώρες θα έχουμε στο Τσίρειο στάδιο, 19:00, το πρώτο Λεμεσιανό ντέρμπι της νεας χρονιάς όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ φιλοξενεί την ομάδα του ΑΡΗ στην επάνοδο της Ελαφράς Ταξιαρχείας στην Α΄κατηγορία.

Από την πλευρά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν σκέφτονται τίποτα άλλο από το να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με το πρώτο τρίποντο ενώ από την πλευρά του ΑΡΗ εφκράζεται αισιοδοξία ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη για την πρεμιέρα.

Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χάμπος Κυριάκου και Γιώργος Βασιλείου. Ο αρχηγός Γιώργος Μερκής είναι στην αποστολή, αλλά μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί.

Ο προπονητής αν κάνει αλλαγή, σε σχέση με το τελευταίο επίσημο ματς πριν 17 μέρες με την Καμπάλα εκτός έδρας, θα αφορά την κορυφή της επίθεσης. Διεκδικεί τη θέση ο Αμπραχάμ Γκιέ ο οποίο αν ξεκινήσει θα μείνει στον πάγκο ο Κολοκούδιας.

Ο Μπρούνο Βάλε θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας. Στα αμυντικά άκρα θα είναι οι Νούνο Λόπες δεξιά και Ελίζιο αριστερά. Κεντρικοί μπακ οι Ζιαμέ Σιμόες και Φρέιρ. Στη μεσαία γραμμή, οι Σακχέτι και Γκουγιόν θα είναι οι δυο ανασταλτικοί και μπροστά τους ο Άλεξ Ντα Σίλβα. Στα «φτερά» θα κινούνται αριστερά ο αρχηγός Φώτης Παπουλής και δεξιά ο Πορτογάλος Ζοάο Πέδρο.

Όσον αφορά τον ΑΡΗ σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας  Σταύρος Δημοσθένους τόνισε με αφορμή το σημερινό ματς: «Είμαστε πανέτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Οι εμφανίσεις μας στα φιλικά παιχνίδια επί κυπριακού εδάφους δεν μας ανησυχούν. Η τεχνική ηγεσία έκανε πολλές δοκιμές και για ευνόητους λόγους δεν παρέταξε ποτέ την ενδεκάδα που προορίζει για τα επίσημα παιχνίδια».

 …