Αρχική Τελευταία Νέα Σήμερα απολογείται ο πατέρας του βρέφους που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο

Σήμερα απολογείται ο πατέρας του βρέφους που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο

Ο 37χρονος πατέρας του βρέφους από την Άρτα, ο οποίος ξέχασε το παιδί του κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε υποβασταζόμενος από αστυνομικούς και με σκυμμένο το κεφάλι στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου προσήχθη στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Την έκκληση της μάνας του βρέφους να δει από κοντά τον πατέρα του παιδιού της αποδέχθηκαν χθες, οι αστυνομικές αρχές και έδωσαν ειδική άδεια με αποτέλεσμα το ζευγάρι να συναντηθεί στο νοσοκομείο της Άρτας όπου νοσηλεύονται και οι δύο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του ζευγαριού ήταν συγκινητική, με την 27χρονη κοπέλα να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της για το χαμό του παιδιού τους. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια ώστε το Σάββατο να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία του μωρού τους.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, για την πρώτη συνάντηση του ζευγαριού μετά το τραγικό περιστατικό, η σύζυγος του 37χρονου είπε ότι δεν φταίει εκείνος σε κάτι