Αρχική Τελευταία Νέα Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με κυρίως ψηλές νεφώσεις

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με κυρίως ψηλές νεφώσεις

Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, το απόγευμα θα ενισχυθούν σε 4-5 μποφόρ με τις ριπές να φτάνουν τα 6 μποφόρ στα δυτικά, νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24-26 βαθμούς στα παράλια και 14 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με λίγες ψηλές νεφώσεις. Η σκόνη θα πυκνώσει σταδιακά από τα νοτιοδυτικά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις και πυκνή σκόνη. Τοπικά δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες σταγόνες λάσπης. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο σε σχέση με σήμερα.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την περιοχή θα επηρεάζει πολύ ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα το οποίο θα βοηθήσει στην γρήγορη απομάκρυνση της σκόνης. Η θερμοκρασία σημειώνει αισθητή πτώση εκτός από τις ανατολικές περιοχές όπου δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες νεφικές αναπτύξεις στα ορεινά, κατά τις απογευματινές ώρες, όπου δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω πτώση την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή μικρή άνοδο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σημειώνεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις, στην ατμόσφαιρα θα εμφανιστεί σκόνη. Περαιτέρω μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

www.kitasweather.com…