Αρχική Φούρπος Σε έναν Λεμεσιανό τελικό η αντιπαλότητα είναι φυσιολογικό, να υπάρξει όμως σεβασμός...

Σε έναν Λεμεσιανό τελικό η αντιπαλότητα είναι φυσιολογικό, να υπάρξει όμως σεβασμός και αγάπη στην πόλη μας

Η αντιπαλότητα των οπαδών της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ιδιαίτερα σε έναν τελικό κυπέλλου, είναι θα έλεγα ότι πιο φυσιολογικό.

Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει ούτε και στο ελάχιστον επεισόδια και συμπεριφορές που είτε θα θέσουν σε κίνδυνο συμπολίτες μας ή και θα καταστρέφουν δημόσια περιουσία και εν κατακλείδι την πόλη μας, την αγαπημένη μας Λεμεσό.

Στο γήπεδο ο φανατισμός είναι κάτι το αναμενόμενο. Τα συνθήματα, τα πανό, οι σημαίες, τα κασκόλ. Αυτά είναι αρκετά. Δεν είναι πόλεμος. Είναι ένας Λεμεσιανός τελικός. Ένας θα είναι ο νικητής και ένας ο χαμένος. Γι΄αυτό θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος αλληλοσεβασμός.

Και ναι ο νικητής να πανηγυρίσει και θα πρέπει να το κάνει. Να το γιορτάσει να το χαρεί. Αλλά όχι σε βάρος της πόλης μας, όχι σε βάρος της αγαπημένης μας Λεμεσού. Γιατί η πόλη είναι δική μας, όλων μας και Αελιστών και Απολλωνιστών.

Καλή επιτυχία σε όλους, ψυχραιμία, σοβαρότητα και προπάντος, Λεμεσιανός πολιτισμός. Και από την αστυνομία ο ψηλότερος επαγγελματισμός. Θα έχει δύσκολο έργο, θα πρέπει όμως να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτό.

ο φούρπΟς…