Αρχική Τελευταία Νέα ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου: «Ληστεία… Κάτσετε Κάτω!» φώναξαν οι δράστες – Ένα πρόσωπο...

ΣΠΕ Αγ. Αθανασίου: «Ληστεία… Κάτσετε Κάτω!» φώναξαν οι δράστες – Ένα πρόσωπο στα χέρια της Αστυνομίας

Προτάσσοντας κοντόκαννα κυνηγετικά και μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο μπήκαν με τη βια στη ΣΠΕ Αγίου Αθανασίου και διέπραξαν ληστεία. Τη δεύτερη σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα. Η ληστεία διαπράχθηκε στις 9 και 30 το πρωί. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, ανέφερε σε δηλώσεις του από τη σκηνή της ληστείας ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης.

«Γύρω στις 9 και 30 το πρωί σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λεμεσό. Οι δράστες είναι δύο πρόσωπα οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και με τη χρήση κοντόκαννων κυνηγετικών κατάφεραν να αποσπάσουν από τους ταμίες χρηματικό ποσόν το οποίο δεν έχει καταμετρηθεί. Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη, λαμβάνονται καταθέσεις, υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι δίνουν καταθέσεις».

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με κλοπιμαίο όχημα το οποίο στη συνέχεια έκαψαν. Τρίτο πρόσωπο φαίνεται ότι ανέμενε τους δράστες με άλλο όχημα, με το οποίο και διέφυγαν από το σημείο που βρέθηκε να φλέγεται το κλοπιμαίο όχημα.

Η Αστυνομία σχετικά με την ένοπλη ληστεία που προχώρησε στη σύλληψη ενός ύποπτου προσώπου, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό άλλων δύο προσώπων. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόσωπο το οποίο έχει εντοπιστεί να κινείται ύποπτα στην περιοχή Μονής, όπου ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και ανακρίνεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού», ανέφερε ο κύριος Σωτηριάδης.

Περισσότερα ΕΔΩ