Αρχική Τελευταία Νέα “Σπουδαία” τα συμβόλαια που υπέγραψαν τα δημόσια έργα για τους δυο δρόμους,...

“Σπουδαία” τα συμβόλαια που υπέγραψαν τα δημόσια έργα για τους δυο δρόμους, 15 μήνες η Αγίας Φυλάξεως και 18 μήνες ο Παραλιακός

Δυο πολεοδομικά έργα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες στη πόλη μας, πρόκειται ουσιαστικά για δυο μικρά κομμάτια από δυο ολοκληρωμένα έργα τα οποία σχεδιάστηκαν εδώ και πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν έχουν υλοποιηθεί.

Αναφερόμαστε στις οδούς Αγίας Φυλάξεως και στη σύνδεση του Παραλιακού με την Φραγκλίνου Ρούσβελτ. Πρόκειται για δυο έργα που η έκταση τους δεν ξεπερνά το ένα χιλιόμετρο ωστόσο ο χρόνος κατασκευής τους θα είναι μεγάλος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί ανάμεσα στους εργολάβους και τα δημόσια έργα, για την Αγίας Φυλάξεως θα χρειαστούν 15 μήνες ενώ για τον παραλιακό 18 μήνες. Δηλαδή 60 περίπου μέτρα τον μήνα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι που θα πρέπει κάποιος να μετρήσει τον χρόνο και τα μέτρα κατασκευής των δρόμων ανα μήνα, αλλά θα πρέπει και όλοι να αντιλαμβανόμαστε ότι με το μέγεθος των δυο έργων ο χρόνος είναι πολύς.

Και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για δρόμους όπου υπάρχει ήδη μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, πρόκειται για πολυσύχναστες οδούς κι΄αυτός είναι ένας ακόμη λόγος γιατί ο χρόνος θα έπρεπε να ήταν μικρότερος. Οι οδηγοί θα πρέπει να κάνουν υπομονή….