Αρχική Λεμέσιος Στην περίπτωση αυτή ο δήμος έχει δίκιο κι΄αν η λύση είναι να...

Στην περίπτωση αυτή ο δήμος έχει δίκιο κι΄αν η λύση είναι να ποτίζει αποτρεπτικά το γρασίδι, τότε καλώς το κάνει

Στο αγαπητό μου ΚΑΝΑΛΙ 6 και στην εκπομπή μικρόφωνο στον πολίτη ακούστηκαν παράπονα γιατί ο δήμος Λεμεσού ποτίζει το γρασίδι στο πάρκο της επίχωσης τις ώρες που βρίσκεται κόσμος σε αυτό.

Ένας συμπολίτης μας είπε μιλώντας ότι ήταν με τα παιδιά του την Κυριακή στο πάρκο και ξαφνικά άρχισε να ποτίζεται το γρασίδι και έγιναν μούσκεμα όπως είπε, ενώ διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν θα μπορούσαν να παίξουν τα μωρά.

Την ίδια ώρα ήλθε καπάκι ένας άλλος συμπολίτης και είπε ότι ο δήμος ίσως το ποτίζει τις Κυριακές για να μην μπορούν οι αλλοδαπές οικιακές βοηθοί να κάθονται και να κάνουν πικ νικ σε αυτό.

Τότε για κάποιους τέθηκε θέμα ρατσισμού και έδωσαν πάνω στον δήμο Λεμεσού χαρακτηρίζοντας τον ρατσιστή για αυτό που κάνει στις κοπελιές από την Θαυλάνδη, το Βιετνάμ και τελευταίως και το Νεπάλ.

Λοιπόν, το ψάξαμε, ο δήμος ποτίζει κάθε μέρα το γρασίδι κατά το απογευματάκι και καλά κάνει. Δεν ξέρω αν το ποτίζει για αποτροπή ή απλά αν είναι η ώρα που πρέπει να ποτιστεί. Όπως και να έχει καλώς το κάνει.

Αν το κάνει για να ποτιστεί καλώς το κάνει. Αν το κάνει αποτρεπτικά και πάλι καλώς το κάνει μιας και από μόνοι μας με τα μυαλά που διαθέτουμε δεν μπορούμε να καταλάβουμε το σωστό από το λάθος.

Στο πάρκο υπάρχουν ξεκάθαρα πινακίδες που απαγορεύουν το πικ νικ στο γρασίδι και βεβαίως απαγορεύεται και τα μωρούδκια μας να παίζουν με ποδήλατα και όπως αλλοιώς φανταστεί κανείς σε αυτό.

Κι΄όμως τα πρωτοπαλλήκαρα, εμείς οι γονείς, αφήνουμε τα μωρούδκια να μπαίνουν στο γρασίδι όχι για αθώα παιγνίδια, με τα ποδήλατα να καταστρέφουν το γρασίδι κι΄αν μπορείς πέτους λέξη. Σ΄αυτούς ή τους γονιούς τους.

Ως εκ τούτου δώστους νερό δήμε Λεμεσού. Κι’ αν θεωρούν ότι τους βρέχεις με ανακυκλωμένο νερό που βλάπτει, τότε δώστους κι΄άλλο πουτούτο το νερό. Κι΄αφου εν μάγκες ας μπουν στο ποτισμένο γρασίδι να παίξουν.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…