Αρχική Τελευταία Νέα Στο επισημο καλενταρι της FIBA το Limassol 3on3

Στο επισημο καλενταρι της FIBA το Limassol 3on3

Ενώ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες του FxPro Limassol 3on3 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 – 26 Ιουνίου στον Μόλο Λεμεσού, οι διοργανωτές κατάφεραν μετά από μια μακράν διαδικασία να εντάξουν την εν λόγω διοργάνωση, από την 2η κιόλας χρονιά, στο επίσημο καλεντάρι της FIBA για την περίοδο 2016.

Οι διοργανωτές δεν εφησυχάστικαν με αυτή την επιτυχία και με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά είναι στην ευχάριστη θέση να μας ανακοινώσουν οτι η νικήτρια ομάδα της κατηγόριας Elite, πέραν του χρηματικού επάθλου των 4.000 Ευρώ, θα ταξιδεύσει στην Ρουμανία και θα και θα διαγωνιστεί στο Eco Sport Sibiu Challenger 2016 (FIBA endorsed) που θα λάβει μέρος από της 30-31 Ιουλίου. Τα αεροπορικά εισιτήρια και η διαμονή θα των νικητών θα καλυφτούν από τους διοργανωτές των δυο τουρνουά.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί οτι ο νικητής του Eco Sport Sibiu Challenger 2016 αυτόματα προκρίνεται για το World Tour Series της Λοζάνης.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία ήρθε σαν επισφράγιση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται εκ μέρους των διοργανωτών, και φυσικά της στήριξης που λαμβάνουν από τον Δήμο Λεμεσού, των χορηγών και των υποστηρικτών του FxPro Limassol 3on3 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχής ενημέρωση για όλα τα νέα του FxPro Limassol 3on3 2016 μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημα ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο www.limassol3on3.com….

image